MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Konya Nakliyat, Konya Nakliye Araç Tedarik Ağını Genişletiyor
Lojistik
30 Eylül 2020 Çarşamba 15:23

Konya Nakliyat, Konya Nakliye Araç Tedarik Ağını Genişletiyor

Yurt içi ve uluslararası nakliye alanında yaptığı çalışmaları ile gündemde olan Konya Nakliyat artan taleplerin değerlendirilmesi neticesinde Mersin şubesini de hizmete açarak taşımacılık sektöründe daha geniş alana hitap etmeye başladı.

Konya’da üretim yapmakta olan üretici ve ihracatçı firmaların yurt içi ve yurt dışına taşıtmayı planladıkları yük gruplarının nakliyesi ile ilgili genellikle başvurdukları lojistik firması olan Konya Nakliyat Konya’dan yüklemesi yapılan ürünlerin tüm illerimize dağıtımı ile gerek Avrupa, gerekse Asya ülkelerinin tamamına da ihracat kayıtlı olarak sevkini gerçekleştire bilmekte.

Sürekli olarak irtibatlı halde bulunduğu Konya nakliyeciler sitesi oluşumun içerisinde yer alan firma taşınabilir her türlü yüke uygun farklı araçların tedariki konusunda sorun yaşamamakta olup tır ve kamyon türlerinin tamamını organize edebilmektedir. İrtibatlı olduğu tedarikçi ağı bünyesinde bulunan tır ve kamyonlar ile yurt dışında 27 tona kadar ağırlığı bulunan yüklerin nakliyesini gerçekleştirebilecek durumda bulunan yüksek modelli tırları deneyimli sürücüler kontrolünde, aynı zamanda taşınan ürünün sağlıklı ve güvenli bir şekilde teslimat noktasına ulaştırılması açısından sigortalı olarak yapmaktadır.

Ağır nakliyat yük grubunda bulunan gabari dışı yüklerin taşınması ile birlikte konteyner nakliyesi ve frigo tır taşımacılığı hizmetleri de bulunan firma aynı zamanda gümrükleme, depolama ve acentelik hizmetleri gibi alanlarda da çalışmalar yapmakta.

Konya merkezinde yerleşik bulunan Konya nakliyatçılar sitesi içerisinde lojistik faaliyetlerini sürdüren firma yurt dışına taşınmakta olan ihracat ürünlerini de tır karneli ve cmr sigortası ile güvenli şekilde sevk etmekte. Yurt içi ve yurt dışına gönderimi planlanan parsiyel yük gruplarının da taşınmasını gerçekleştiren Konya Nakliyat ebat ve ağırlıkları itibarı ile parsiyel veya kargo kapsamında bulunan ürünleri haftanın belirli günleri çıkışlar yapmak suretiyle sevkiyatını sağlamakta.

Çalışma hayatına adım attığı ilk günden bu yana sektörde meydana gelen gelişme ve yenilikleri değerlendirerek uygulamaya geçiren firma ortaya koyduğu performansı ile sürekli müşteri memnuniyeti bildirimleri almaktadır. 7/24 anlayışı ile sürekli aktif durumda bulunan firma tecrübeli operasyon ekibi ile lojistik hizmetlerini aralıksız olarak sürdürmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber Kaynağı: Konya nakliyat
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum