MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Kazakistan Komple Tır ve Parsiyel Taşımacılıkta Saygınlar Nakliyat
Lojistik
16 Nisan 2021 Cuma 11:41

Kazakistan Komple Tır ve Parsiyel Taşımacılıkta Saygınlar Nakliyat

Dünyanın en büyük yüzolçümüne sahip 9’uncu ülkesi olan Kazakistan doğal kaynak açısından çok zengindir. Bu faktör ekonomide belirleyici rol oynamaktadır. Türkiye ile Kazakistan arasında Kazakistan’ın bağımsızlık kazandığı tarihten itibaren yakın ilişkiler kurulmuştur. Türkiye ve Kazakistan arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğinin daha da geliştirilmesi amacı ile iki ülke arasındaki ticari diplomasi de devam etmektedir.  

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde karşılıklı ticaret hacminin daha da artacağı tahmin edilmektedir. Kazakistan’a yapılan ithalatta Saygınlar Nakliyat öne çıkmakta ve Kazakistan’a Türkiye’den yüklerin taşımacılığını riski minimize ederek üstlendiklerini belirtmektedir. Saygınlar Nakliyat yükleme noktasından varış yerlerine kadar yükleri güvenle taşındığını vurguluyor ve Türkiye –Kazakistan arası sefer yapan araçların yükleme noktasından varış yerine kadar operasyon bölümü tarafından takip edildiğini, yol durumu ve araç hakkındaki son gelişmelerin düzenli olarak iletildiğini aktarıyor.

Saygınlar Nakliyat komple, proje, ağır nakliye ve parsiyel taşımacılık çalışmalarını yürütüyor. Aynı zamanda frigo nakliye çalışmaları da yürüten firma  yükleme yerinden, gümrükleme, teslimata kadar soğutmalı araçları ile yükleri kontrol altında tutuyor. Firma İSO 9001 kalite sistemiyle tüm yüklerinizi Kazakistan nakliye çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Kazakistan Nakliye/Kazakistan Parsiyel

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum