MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Kasırga Felaketi Nedeni ile  Sevkiyatlarda Gecikme Yaşanabilir!
Gündem
26 Haziran 2021 Cumartesi 12:00

Kasırga Felaketi Nedeni ile Sevkiyatlarda Gecikme Yaşanabilir!

Çekya’nın Güney Moravya bölgesinde gerçekleşen kasırgada 5 kişi hayatını kaybetti. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Güney Moravya'da dün akşam yaşanan kasırga sebebi ile bölgede ciddi hasar meydana geldiğini bu nedenle de ürün sevkiyatlarında gecikmelerin yaşanabileceğini açıkladı.


Çekya’nın Güney Moravya bölgesinde gerçekleşen kasırganın ardından 5 kişi hayatını kaybederken, 24’ü ağır olmak üzere 239 kişi de yaralandı.
Güney Moravya bölgesi acil durum kurulu, bölgedeki hasarın milyonlarca kron tutacağını bildirdi. Çekya’nın tüm belediyeleri, kurumları ve dernekleri Güney Moravya bölgesine maddi yardımlar gönderiyor.
Öte yandan, kasırganın ardından en çok etkilenen bölgeye girişlerin askıya alınması sonucu bölgede kilometrelerce tır kuyruğu oluştu.

UND'nin açıklamasına göre:

"Prag Ticaret Müşavirliğimizden edinilen bilgiye istinaden;

Çekya’nın Güney Moravya bölgesinde dün akşam (24.06.2021) yaşanan kasırga sebebi ile bölgede ciddi hasar meydana gelmiş olup 3 kişi hayatını kaybetmiş ve 150 kişi yaralanmıştır. Söz kousu kasırga esnasında Türk plakalı bir TIR Breclav kasabasında devrilmiş olup sürücüsü yaralanmıştır.

Bu kapsamda, yaşanan hasar ve yolların kapanması sebebi ile Çekya’nın Güneydoğu bölgesindeki Güney Moravya üzerinden taşımacılığı yapılan ürünlerin sevkiyatında gecikmeler yaşanması muhtemeldir."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum