MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
KESKİN KARTAL Uluslararası ve ULU Uluslararası Nakliyat'tan Çekici Yatırımı
Teslimat
5 Nisan 2022 Salı 17:16

KESKİN KARTAL Uluslararası ve ULU Uluslararası Nakliyat'tan Çekici Yatırımı

KESKİN KARTAL Uluslararası ve ULU Uluslararası Nakliyat firmalarına 10’ar adet olmak üzere toplamda 20 adet 1851 L’yi düzenlenen törenle teslim edildi.

 

Teslimat törenine;  KESKİN KARTAL ve ULU Uluslararası firmasının sahipleri Sedat KESKİNve Necati ÖZMEN katıldı.Plaketlerini, Hasmer Otomotiv Kamyon Satış  Müdürü Burak Ödül ve Kamyon Satış Danışmanı Gürkan Zeki’den teslim aldı.

Başta Avrupa Ülkeleri olmak üzere uluslararası nakliye alanında, Soğuk zincir Yaş Meyve Sebze taşımacılığı, TIBBİ İLAÇ taşımacılığı ve Kargo taşımacılığında hizmet veren Bolu Merkezli KESKİN KARTAL ve ULU Uluslararası firmaları ile  Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliği 20 adetlik teslimatla güçlenerek devam ediyor.

Hasmer Otomotiv Kamyon Müdürü Burak Ödül , konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bugün, müşterimizin talebi üzerine farklı opsiyonlarla Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz 20 adet Actros 1851 L’yi teslim etmekten dolayı çok mutluyuz. Bu özel kamyonlarımızın müşterimize hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KESKİN KARTAL Uluslararası ve ULU Uluslararası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati ÖZMEN, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; “Bugün 20 adet Actros 1851 L’yi teslim alıyoruz. Yüksek standartları, Geniş servis ağı, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri sebebiyle Bizlerin ve  şoförlerimizin öncelikli tercihi olan Mercedes-Benz Actros modellerini filomuza katmaya devam edeceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda üretilen bu özel Actros 1851'L'lerin filomuza dahil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Bayii Hasmer Otomotiv’e  tüm şirketimiz adına çok teşekkür ederim. Her iki taraf içinde Hayırlı olsun. Bu bir başlangıç…. ” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum