MENÜ
İstanbul 12°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
İSTAÇ, Filosunu 13 Adet Otokar Atlas ile Güçlendirdi
Teslimat
15 Nisan 2022 Cuma 13:10

İSTAÇ, Filosunu 13 Adet Otokar Atlas ile Güçlendirdi

Otokar, ticaretin güçlü kahramanı Atlas kamyonu ile işletmelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Güçlü motoru ile en ağır yükleri kolayca taşımak üzere özel olarak geliştirilen Otokar Atlas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi olan İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi'nin (İSTAÇ) de tercihi oldu. İstanbul'da her gün 10 bin noktada on binlerce ton atığı bertaraf eden İSTAÇ, filosunu 13 adet Otokar Atlas ile güçlendirdi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla son 10 yılda farklı iş kollarında işletmelerin öncelikli tercihi olan Otokar Atlas kamyonu ile kullanıcılarının yükünü hafifletmeye devam ediyor. Konforu ve sürüş güvenliğinin yanı sıra güçlü ve ekonomik motoru ile her daim kazandıran Otokar Atlas'ın yeni teslimat adresi İSTAÇ oldu. İstanbullulara 10 bin lokasyonda hizmet vererek on binlerce atığı toplayıp bertaraf eden İSTAÇ, filosuna 13 adet Otokar Atlas kattı.

Düzenli depolama sahaları kurulumu ve işletilmesi, evsel ve tıbbi atıkların bertarafı, çöp sızıntı suyunun arıtılması, çöp gazından elektrik üretimi, kompost üretimi, ambalaj atıklarının geri kazanımı, yurt içi ve yurt dışı proje ve müşavirlik gibi birçok çevre ve atık yönetimi konularında 28 yıldır hizmet veren İSTAÇ'ın aldığı 13 adet Otokar Atlas’ın satışı Otokar Bayii Gaziantepli Kardeşler Motorlu Araçlar tarafından gerçekleştirildi.

 

Tıbbi atık taşıma işlerinde görevlendirilecek araçların teslimat törenine İSTAÇ Atık İşletme Müdürü Alpaslan Kiriş, İSTAÇ Tıbbi Atık Bertaraf Şefi Ahmet Çağrı Gör, Gaziantepli Kardeşler Motorlu Araçlar Satış Müdürü Ünal Altun ve Otokar Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder'in katılımı ile İSTAÇ Odayeri Atık Bertaraf Tesisleri’nde gerçekleşti.

 

TİCARETİN YÜKÜNÜ HAFİFLETİP KONFORUNU YÜKSELTİYOR

En zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirilen Atlas, güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıkıyor. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan 8,5 tonluk yeni Atlas, yakıt ekonomisiyle de fark yaratıyor. Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısının ekonomisine her daim katkı sağlayan Otokar Atlas’a eklenen EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu artık tek tuşla yönetilebiliyor.

 

ACC(Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum