MENÜ
İstanbul 16°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Fransa Taşımacılık Hizmetinde Saygınlar
Lojistik
22 Kasım 2021 Pazartesi 16:52

Fransa Taşımacılık Hizmetinde Saygınlar

Fransa nakliye gelişen teknoloji ile gelişen ve sürekli bir büyüne trendi gösteren kurumsal bir firmadır. Fransa ile en çok karayolu taşımacılığı anlaşmaları yapılmaktadır. Yaptığı başarılı taşımacılık deneyimleri ile hem müşteri güvenini kazanmış hem de pazardaki payı önemli ölçüde artan bir seyir göstermiştir.

 

Firmada iki temel esas alınır; bunlardan ilki müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar, diğeri ise hizmette kalite anlayışıdır.

Lojistik firmalarında müşteri devamlılığı önem arz etmektedir. Bu nedenle de müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla sürekli araştırma geliştirme çalışmaları yapmak gerekir. Fransa ile yapılan büyük hacimli anlaşmalarda genellikle her bölgede çalışılmaktadır ama en çok anlaşma yapılan bölgeler Paris, Strasburg, Marsilya, Toulouse ve Lyon bölgeleridir. Firma çalışanları tüm gerekli eğitimlerden geçmiş, sektörde deneyim kazanmış, profesyonel kadrodan oluşur.

Fransa Parsiyel Nakliye ile Avantajlı Taşımacılık

Fransa nakliyat konusunda çok gelişmiş ülkeler arasında yer almaktadır. Bu gelişmede ülkenin teknoloji alanındaki gelişmelerinin payı büyüktür. Ülkeden Türkiye’ye çok fazla ithal ürün gelmektedir. Parsiyel nakliye, aynı araçta birden fazla müşterinin yükünün taşınması anlamına gelir. Parsiyel nakliye hizmetinde taşıma maliyetleri düşer. Müşteri az da olsa yükünü taşımak için bir araç için anlaşmak zorunda kalmaz. Firma ise tek yük yerine daha fazla yük taşıyarak daha karlı bir iş yapmış olur. Fransa parsiyel lojistik anlamda tüm yeniliklerin uygulandığını gösteren en iyi örneklerden birisidir.

Fransa Frigo Taşımacılık

Frigo hizmeti son zamanların lojistik anlamındaki en büyük teknolojik yeniliği olarak bilinmektedir. Frigo nakliyat taze ya da dondurulmuş gıda ve benzeri bozulma süresi kısa olan ürünlerin taşınması hizmetidir. Fransa frigo nakliye ile en fazla et ve et ürünleri, meyve, yaş sebze, konserve çeşitleri ve çeşitli hammadde ve ürünün taşımacılığı yapılmaktadır. Bu nakliye türünde hız çok önemlidir. Ürünlerin taşınması gereken yere zamanında bozulmadan, taze olarak taşınması için azami dikkat ve özen gösterilmektedir.

Fransa Nakliyeyi Seçmenin Avantajları

Firma müşterinin ihtiyacına göre şekil alan bir çalışma prensibi benimsemiştir. Müşterilerin en iyi ve kaliteli hizmeti alması devamlılığı sağlayan en önemli faktördür. Firmayı diğer firmalardan ayıran avantajları şunlardır:

  • Araçların tüm gerekli teknolojik donanımlara sahip olması
  • Yeni araçlarla güvenli taşımacılık
  • Gelişmiş parsiyel ve frigo taşımacılığı
  • Taşınan yüklerin sigortasının yapılması
  • Taşınan yüklerin zamanında teslim edilmesi
  • Taşımacılık sırasında istenen her zaman diliminde bilgi alışverişi sağlanabilmesi
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Uygun fiyatlı taşımacılık hizmeti

 

Daha detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz: https://www.sayginlarnakliyat.com/fransa-nakliye

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum