MENÜ
İstanbul 12°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Dünya Standartlarına Uygun Frigorifik Üstyapılar
Dosya
1 Ekim 2021 Cuma 12:48

Dünya Standartlarına Uygun Frigorifik Üstyapılar

Soğuk taşıma dosyamızda tüm sektör paydaşlarına yer vermeye devam ediyoruz.  Taşımacılık sektöründe yeni ve farklı standartlarda ürettiği kasalarla öne çıkan Ecofrigo soğuk taşıma dosyamızda yerini alıyor..

“FRİGORİFİK TAŞIMACILIKTA STANDARTLAR DEĞİŞTİ”

2008 yılında kurulan Ecofrigo Ankara’da kurulu modern tesislerinde dünya standartlarına uygun frigorifik, insüle kamyon, römork ve yarı römork üstyapıları üretiyor. MOPAS kuruluşu olan Ecofrigo, taşımacılık sektörüne ürettiği kasalarla; sağlam, hafif, estetik ve ekonomik normlarıyla en kaliteli hizmeti vermeyi ilke edindiğini belirtiyor.

Kaliteden ödün vermeyen anlayışı, modern dizaynı, yeniliklere açık tarzı, genç, dinamik ve

uzman kadrosu ile en iyi hizmeti vererek sektörün standartlarını sürekli yükseltip her zaman

lider olmayı hedeflediklerini dile getiren Ecofrigo, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesiyle üretim yaparak; gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki müşterilerine yerinde hizmet verebilmek için bayi ağını günden güne genişletiyor.

Fonksiyonel, Estetik, Şık”

Ecofrigo kamyon kasalarının; düz panel yüzeyi, alüminyum kapı çerçeveleri, ithal menteşeleri ve diğer aksesuarlarıyla fonksiyonel olduğu kadar, estetik ve şık bir görünüme sahip olduğunu da aktaran firma pres altında enjeksiyon teknolojisi ile uygulanan poliüretanın kendi yapışma özelliğiyle yapıştığını belirtiyor.

“Dış Etkenlere Karşı Dayanıklılık, Fazla Yük Taşıma, Isı Köprüsü Oluşturmaz Yapı”

Firma ayrıca kasaların; duvar-duvar, duvar-tavan, duvar-zemin birleşimlerinde kullanılan makroplast yapıştırıcının etkisiyle birleşim yüzeylerinin daha sağlam ve uzun ömürlü olduğu bilgisini veriyor.  Firma, zemin panellerinin kullanılan huş (birch) ağacından imal edildiğini, ithal plywood ve pres altında enjeksiyon teknolojisi sayesinde dış etkenlere karşı dayanıklı, fazla yük taşımaya elverişli ve ısı köprüsü oluşturmaz yapıda olduğunu da ekliyor.

“Hafif Kamyon Kasası, Yakıt Ekonomisi, Yük Taşıma Kapasitesinde Artış”

Avrupa normlarında ve Alman teknolojisi ile üretilen Ecofrigo kamyon kasalarının fabrika ortamında kit (demonte) teknolojisi ile üretildiğini belirten firma, kit üretimin geniş AR-GE ve mühendislik olanaklarıyla geliştirilen, dünyadaki en son teknolojinin sonucu olduğunu vurguluyor. Kit teknolojisiyle montaj hızla gerçekleştiriliyor ve kamyon çok kısa bir sürede teslim ediliyor. Ayrıca firma, iç ve dış yüzeylerde kullanılan, fabrikasyon ön boyalı galvanize sacların paslanmaya karşı garantili olduğunu da ekliyor. Ecofrigo, kit (demonte) teknolojisi ile üretildiği için daha hafif olan kamyon kasasının; hafif olmasının ise hem yakıt ekonomisi sağladığını hem de aracın yük taşıma kapasitesini artırdığını vurguluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum