MENÜ
İstanbul 14°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
DB Schenker, USA Truck'ı 453 Milyon Dolara Satın Aldı
Dünyadan
28 Haziran 2022 Salı 10:36

DB Schenker, USA Truck'ı 453 Milyon Dolara Satın Aldı

DB Schenker, özellikle Kuzey Amerika'da kendisini daha iyi konumlandırmak istiyor. DB Schenker ve USA Truck, 24 Haziran'da DB Schenker'in USA Truck'ın tedavüldeki tüm hisselerini hisse başına 31,72 $ nakit karşılığında satın almak için bir anlaşma yaptığını duyurdu. Yapılan basın açıklamasına göre, USA Truck, üstlenilen nakit ve borç dahil, şu anda yaklaşık 435 milyon dolar değerinde.

Birleşme, DB Schenker ve USA Truck'ın Kuzey Amerika'da taşımacılık çözümlerinin lider sağlayıcısı olma ortak hedefinin altını çiziyor. Bu amaçla, DB Schenker, işlem tamamlandıktan sonra USA Truck'ın Kuzey Amerika'daki pazar konumunu genişletecek. USA Truck ise müşterilerine sunulan hizmet yelpazesini,  DB Schenker'in küresel lojistik uzmanlığı ve hava ve deniz taşımacılığı hizmetlerini içerecek şekilde genişletilecek.

 Aynı zamanda, USA Truck'ın ABD ve Meksika'daki ağı, DB Schenker'in küresel kara, hava ve deniz taşımacılığı hizmetlerinden ve kapsamlı tedarik zinciri çözümlerinden faydalanacak.

Konuyla ilgili konuşan DB Schenker CEO'su Jochen Thewes;

"USA Truck, DB Schenker'in Kuzey Amerika'daki ağını genişletme ve dünya çapında lider lojistik sağlayıcısı olarak konumumuzu güçlendirme hedefimiz için mükemmel bir ortak " derken ekledi “150. yıl dönümümüzde olağanüstü bir nakliye ve lojistik hizmet sağlayıcısını DB Schenker'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz."

USA Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Greene ise yaptığı açıklamada:

"Bu işlem ekibimizin ve kendini işine adamış tüm çalışanlarımızın USA Truck'ta yarattığı ve her gün için çabaladığı mükemmellik kültürünün tanınmasıdır. Geri dönüşümüz ve pandemi sırasında hissedarlarımızı sarsılmaz destekleri için ödüllendiriyor ve müşterilerimize dünyanın önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından birinin kaynaklarından ve ölçeğinden yararlanmaları yanlarından için yeni fırsatlar sunuyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum