MENÜ
İstanbul 10°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Bulgaristan Tır Nakliye Çalışmaları Devam Ediyor
Lojistik
18 Haziran 2021 Cuma 17:43

Bulgaristan Tır Nakliye Çalışmaları Devam Ediyor

Ülkemizde ve dünyadan her geçen gün Bulgaristan nakliye firmaları artar. Her ne kadar günümüzde hava ve deniz yolu ile ulaşım ve nakliye işlemleri gelişmiş olsa da kara yolu ile nakliyat hala en sık tercih edilen ve en güvenli yöntemdir.

 

Saygınlar Lojistik Balkan ve Avrupa ülkelerine de taşımaları mevcut. Ülkemiz içerisinde üretilen ürünler başta komşu ülkeler olmakla beraber dünyanın en dört bir tarafına ihraç edilir. Bu ihracat sırasında ise genellikle kara yolu tercih edilir. En sık ürün taşınan ülkelerden bir tanesi de Bulgaristan’dır. Bulgaristan’ın bu kadar sık tercih ediliyor olmasının nedeni ise yakınlığıdır. Bulgaristan haritası incelendiği zaman ülkenin Türkiye’nin sınır komşusu olduğu görülecektir.

Bulgaristan başkenti Sofya’dır. İki ülke coğrafi yakınlığı nedeniyle son derece köklü bir maziye sahiptir. Bu nedenle ülkeye gerçekleştirilecek olan Bulgaristan nakliyat işlemleri firmalar için son derece önemlidir.

Bulgaristan’a Nakliye Süreci

Saygınlar Lojistik Türkiyeden Balkan ülkelerine frigolu aözmal araçları ile çıkışları mevcut.Her ne kadar sınır komşusu da olsak Bulgaristan frigo yapılan nakliye işlemleri netice de yurt dışına yapılır. Yurtdışına gerçekleştirilen her nakliyat işlemi ülke fark etmeksizin bir takım protokoller ve anlaşmalara bağlı kalınarak yapılır.  Bulgaristandan ürdün, Lübnan, suriye, türkmenistana taşımacılık yapılmaktadır.

Bu sayede doğabilecek olan olumsuz durumlardan yaşanabilecek olan hak kayıplarının engellenmesi amaçlanır. Nakliye süreci ürünün araçlara yüklenmesinden ulaşacağı yere kadar uluslararası standartlara uygun olarak yürütülmek zorundadır.

Bulgaristan’a Ürün Nasıl Ulaşır?

Nakliye süreci firmaların sipariş alması ile başlayan bir süreçtir. Sipariş edilen ürünler tamamen hazır olduktan sonra ise nakliye firmaları ile iletişime geçilir. Nakliye firmaları ürünleri araca yükledikten sonra hedef firmaya ve ülkeye ulaşımını sağlamak amacıyla yola çıkar. Bu şekilde ürünün hedefe ulaşması için geri sayım başlar. Nakliye firmalarına ait araçlar Bulgaristan parsiyel sınırına kadar geldikten sonra ise Bulgaristan sınır kapısı geçerek Bulgaristan sınırından geçmiş olur.

Bunun ardından araç belirlenen güzergâhta yolculuğuna devam ederek hedef firmaya ulaşır. Ancak ürünlerini yurt dışına ihraç etmek isteyen firmaların bu nokta da dikkatli olması gereken bir nokta vardır. O da nakliye sektöründe kendini kanıtlamış bir firma ile çalışmaktır. Bu sayede gözü kapalı olarak ürünler bu firmalara emanet edilebilir. Bulgaristan başkenti ve çevrelerini inceleyerek gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Sizler de Saygınlar Nakliyat firması ile istediğiniz yere gidebilirsiniz.

 

Kaynak : SAYGINLAR NAKLİYAT

sales@sayginlarnakliyat.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum