MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Birlikte Güçlüyüz Platformu’nun UND Yönetim Kurulu Başkan Adayı Fevzi Çakmak Oldu
Haberler
7 Nisan 2021 Çarşamba 14:40

Birlikte Güçlüyüz Platformu’nun UND Yönetim Kurulu Başkan Adayı Fevzi Çakmak Oldu

UND Olağan Genel Kurulunda Yönetime aday olduklarını açıklayan Birlikte Güçlüyüz Grubu 5 Nisan tarihinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Birlikte Güçlüyüz Platformu adına konuşan  ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, UND Yönetim Kurulu Başkan Adaylarının Plastnak Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çakmak olduğunu açıkladı.

 

Fevzi Çakmak, şeffaflık, ortak akıl ve çözüm odaklı yönetim ile sektörün birleştirici gücü olan bir yapılanma için aday olduğunu ifade etti. Çakmak konuşmasında Başkan Vekili Adayının da Ali Çiçekli olduğunu açıkladı.

“Organize ve Örgütlü Olmadığımız Hiçbir Bölgemiz Yok”

Birlikte Güçlüyüz Platformu’nun kısa zamanda sektörde birleştirici bir güç haline geldiğini belirten Çakmak, “Bizim en büyük projemiz sektörde birliktelik, sektörü sahiplenmek ve derneğin aidiyet duygusunu güçlendirmek. Şu an itibari ile bölgelerimizin tamamında aktif olan ve bizimle birlikte Genel Kurul sürecinde çalışmalar yapan meslektaşlarımız her gün hızla artmakta. Organize ve örgütlü olmadığımız hiçbir bölgemiz yok. Bu vesileyle henüz bu güçlü birlikteliğe katılamamış tüm nakliyeci meslektaşlarımdan bu onurlu ve saygın yürüyüşe katılarak destek ve güç vermelerini rica ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum