MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Bakan Muş, Habur Sınır Kapısı'nda İncelemelerde Bulundu
Gündem
13 Ocak 2022 Perşembe 13:59

Bakan Muş, Habur Sınır Kapısı'nda İncelemelerde Bulundu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, beraberinde Bakan yardımcıları Sezai Uçarmak ve Rıza Tuna Turagay, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile Habur Sınır Kapısı'na geldi.

Habur Sınır Kapısı'nı gezen Bakan Muş, gümrük sahasındaki işleyişe ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Burada basına kapalı düzenlenen toplantıya katılan Muş, Tır Parkı sahasında incelemelerde bulundu.

İpekyolu Gümrük Müdürlüğünü ziyaret eden Bakan Muş, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray’dan gümrük sahasının işleyişi ile ilgili bilgi aldı. Muş, daha sonra sınır kapısında incelemelerde bulundu.

Kapıdaki incelemelerin ardından iş insanları ile toplantı gerçekleştiren Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ticaretin daha da aktif olabilmesi için çalışma yürüttüklerini, geçen yıllara oranla daha da artacağını belirtti.

UND'nin açıklamasına göre; İş insanları ile yapılan toplantıya katılan UND Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Aydoğan ve UND Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Süleyman Çağlı; X-Ray cihazlarındaki bekleme sorunu, gümrük sahasındaki personel yetersizliğinden kaynaklı sıkıntılar, peron sayısının arttırılması, ek kapıya olan ihtiyaç ve iş insanlarının yurt dışına çıkışında yaşanan sorunlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum