MENÜ
İstanbul 18°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Azerbaycan İhracat Çalışmaları Devam Ediyor
Lojistik
19 Nisan 2021 Pazartesi 13:28

Azerbaycan İhracat Çalışmaları Devam Ediyor

Uluslararası ticaret sahamızın önemli işbirlikçisi pozisyonunda bulunan Azerbaycan ile özellikle son dönemlerde artan karşılıklı ticari çalışmalarımız talep yoğunluğuna bağlı olarak oldukça hareketli günler geçirmekte. Geçmişten günümüze uzanan ticari faaliyetlerimiz kapsamında talep gören özellikle ihracat kapsamlı ürün gönderimi konusunda yeterli tedariki temin eden çok sayıda lojistik firması Türkiye-Azerbaycan arası ticaretin ilerleyişinde önemli rol ve görevler üstlenmekte.

Ülkemiz genelinde Azerbaycan’a yapılan sevkiyatlar genellikle komple tır taşımacılığı şeklinde olduğundan bu tür taşıma işleri organizatörlüğü yapan çok sayıda aracı lojistik kuruluşu da faaliyet göstermekte. Azerbaycan nakliye firmaları arasında yer alıp komple tır taşımacılığının yanında her hafta belirli günlerde İstanbul depolarından parsiyel çıkışları ile de gündemde bulunan Mersin Nakliyat ülkemizin dört bir yanından Azerbaycan’a gönderimi planlanan parsiyel yük gruplarının taşınması işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Türkiye’nin tüm bölgelerinden yükleme ve gümrüklemesi yapılan ihracat kalemlerinin Azerbaycan’ın tüm noktalarına teslimatı ortalama 4-5 günlük süre zarfında gerçekleştirilmektedir. Standart tenteli tırlar ile yapılan kuru yük grubu ürünlerin yanı sıra gabari dışı ağır nakliyat yük grubunda bulunan ağır tonajlı yüklerin sevkiyatı lowbed dorseli tırlar ile gerçekleştiriliyorken soğuk zincir ürün grubunda yer alan ihracat ürünleri frigo dorse tırlar ile sevk edilmektedir.

Azerbaycan’a yapılan sevkiyat türleri arasında yer alıp oldukça rağbet gören taşıma şekli ise konteyner nakliye hizmetleridir. Azerbaycan nakliye çalışmaları yapan firmaların tamamına yakını özellikle limanlarımız, serbest bölgelerimiz ve antrepolarımız gibi transit sahalarda mevcut bulunan üçüncü ülke kapsamlı yük gruplarının taşınmasına yönelik konteyner taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır.

Sahip olduğu taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan araçları ile tedarik ağı kapsamında bulunan araçların tır karnesi veya cmr sigortası güvencesi altında taşınmasını gerçekleştiren Mersin Nakliyat deneyimli operasyon ve saha elemanlarının kontrol ve gözetiminde son derece güvenli ve sağlıklı lojistik destek hizmetleri sunmaktadır.

Sektördeki varlığını uzun yıllardan bu yana sürdürmekte olan Mersin Nakliyat ortaya koyduğu vizyonu ve hedeflediği misyonu çerçevesinde amaç ve prensiplerinin dışına çıkmadan müşteri memnuniyetine odalı çalışmaları ile ülkemiz genelinde en çok tercih edilen nakliye şirketleri arasında yer almaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Mersin nakliyeciler sitesi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum