MENÜ
İstanbul 18°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Almanya Çalışmaları Yapan İhracatçı ve Lojistik Firmaları Nakliye Rehberi’nde
Lojistik
19 Kasım 2021 Cuma 14:38

Almanya Çalışmaları Yapan İhracatçı ve Lojistik Firmaları Nakliye Rehberi’nde

Yurt dışına ticaret yapan firmalar ve lojistik sektörleri birbirine bağlı paralellikte çalışmalar yapan sektörlerdir. Üretim ve ihracatın ayrılmaz birlikteliği ihracatçı ve lojistik firmalarının işbirliği ile devam eden bir bütünden meydana gelmektedir.

Kara, deniz, hava ve demiryolu gibi tüm alternatif yolların izlenmekte olduğu dış ticaret alanında hemen hemen tüm dünya ülkeleri ile ticari faaliyetler içerisinde bulunan ülkemiz üretici ve ihracatçı firmaları özellikle Avrupa Birliği üye ülkeleri ile yoğun alışveriş çalışmaları içerisinde bulunmaktadırlar.

Avrupa Birliği’ne bağlı ülkelerin lokomotifi pozisyonunda bulunan Almanya ile yapılan ihracat ve ithalat çalışmaları neredeyse birkaç Avrupa ülkesi ile yapılan ticari çalışmaların tamamına tekabül etmektedir. Buna bağlı olarakta zaman zaman komple ve parsiyel nakliye aracı ihtiyaçları aşırı yoğunluk gösterdiğinden üretici ve ihracatçı firmalarımızın Almanya nakliye aracı tedarikinde zorlandıkları zamanlar olmaktadır. Bu gibi durumlarda firmalarımız en kısa ve kolay çözüm yolunu internet üzerinden boş araç ve yük ilanı yayınlamak üzere oluşturulmuş lojistik portallarına girmekte bulmaktadırlar.

Gerek ülkemiz sınırlarını kapsayan gerekse dünya genelinde yayın yapan yük ve boş araç ilan platformlarının sayısı ortaya çıkan yoğun taleplerden kaynaklı olarak bir hayli çoğalmıştır. Bu şekilde ilan yayın hizmeti sunan yük ve boş araç ilan platformlarından biri de Nakliye Rehberi’dir. Bu web sayfası aynı amaçla hizmet etmekte olan diğer sayfalardan çok daha farklı özellikleri ile en sık kullanılan lojistik portalları arasında yer almaktadır.

Nakliye Rehberi’nin benzer sayfalara oranla daha yoğun kullanılıyor olmasının bir çok sebebi vardır. Bu sebeplerin başında da kolay kullanıma sahip ara yüzünün olması, ücretsiz üyelik ve sınırsız boş araç ve yük ilanı yayınlama imkanı sunuyor olması gelmektedir. Ülkemiz genelinde üretim yapan ihracatçı ve dış ticaret firmalarımız ile düzenli çalışmaları ile bilinen Almanya nakliye firmaları Nakliye Rehberi üzerinden buluşmalar gerçekleştirebilmektedir.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren İhracatçı ve üretici firmaların Almanya’ya gerek karayolu gerekse denizyolu ile taşıtmayı planladıkları ihracat ve transit kapsamlı yük gruplarının nakliyesini yapmak üzere ihtiyaç duydukları taşıma aracına ulaşmak için Nakliye Rehberi’ne müracaat ettikleri gibi, Almanya kara ve denizyolu nakliye çalışmaları yapan lojistik şirketleri de boşta bulunan taşıma araçlarına taşınacak yük bulabilmek üzere Nakliye Rehberi’ni kullanmaktadırlar.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye rehberi

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum