MENÜ
İstanbul 12°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
2020-21 NTTC Yılın Tank Kamyon Sürücüsü Belli Oldu
Haberler
23 Haziran 2021 Çarşamba 14:26

2020-21 NTTC Yılın Tank Kamyon Sürücüsü Belli Oldu

Thorntown, Ind.'in 76 yaşındaki yerlisi, 21 Haziran tarihinde JW Marriott Indianapolis'te 2020-21 Ulusal Tank Kamyon Taşıyıcıları Profesyonel Yılın Tanker Sürücüsü seçildi ve sürücünün ardından 18 aydan fazla süren gerilim sona erdi. Geçen yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle yıllık program askıya alınmıştı.

 

 Baird, William A. Usher, Sr. Trophy'yi kabul   ettikten ve 2018-19 şampiyonu Barbara   Herman'ın yardımıyla şampiyonluk ceketini   giydikten sonra, “Bu yılın Profesyonel Tank   Kamyon Sürücüsü olarak seçilmek gerçekten   büyük bir onur” dedi. "Bunun bir ömür boyu   başarı olduğunu hissediyorum ve Hoffman   ailesine ve (G&D/Hoffman operasyon direktörü)   Jerry Curl'e beni aday gösterdikleri ve tüm   bunlar boyunca beni destekledikleri için teşekkür etmek istiyorum."

Baird, "Buradaki her sürücü bu ödüle layık" dedi. "Hedeflerimiz aynı: Motorlu taşıt halkını korumak, tanker endüstrisinin ve bireysel şirketlerimizin itibarını korumak, bir profesyonel gibi araba kullanmak, bir profesyonel gibi giyinmek, herkese nezaketle davranmak ve tanker sürücülerinin imajını iyileştirmeye çalışmak. ”

Baird, ilk olarak 5 yaşında ailesinin Indiana çiftliğinde bir kamyon sürdü, büyük aile üyeleri saman toplarken direksiyonu aldı ve gençken büyük kamyonlara mezun oldu. 1963'te 18 yaşına girer girmez profesyonel olarak araba kullanmaya başladı ve ilk kamyonunu (1960 International Harvester Emeryville) 19 yaşından önce satın aldı.

Baird'in kuru yük taşıma konusundaki ilk deneyimi, onun çiftlikteki hünerlerini duydukları için onu bir cabover Ford düz kamyon sürmesi için işe alan Parker Feed Service ile oldu. Harvester'ını satın aldıktan sonra Paddack Brothers için çalışmaya gitti.

Bu ilk kamyon alımı, işletme sahibi olarak 34 yıl sürmesine yol açtı. Bu süre zarfında, Bulkmatic tarafından satın alınmadan önce Kreider Truck Service için gıdaya uygun ürünleri taşımak için 11 yıl ve Dyna Bulk ile 12 yıl geçirdi. Bir noktada Baird'in 13 kamyonu, ikisi pnömatik olan üç römorku, kendi dükkanı ve bir yıkama rafı vardı.

baird ayrıca 1969 ve 1970'de ABD Donanması'nın inşaat bölümü için ağır ekipman işletiyordu ve G&D/Hoffman için çalışmaya başlamadan önce iki yılını zengin ve ünlüler için klasik arabaları çekmekle geçirdi -ki bu iyi para ödedi ama onu çok uzun süre evden uzaklaştırdı- Mayıs 1998'de, şirketin hala sadece 28 sürücüsü varken. Şimdi 7,1 milyondan fazla kazasız mil ile övünüyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum